fredag 17 juni 2011

Ministudent, musik och hundpäls!

Idag har sonen tagit "ministudenten" då han slutat nian. Förr kallade vi det för "suck" men nu verkar det som om många inte vet vad man menar med Suck så... "ministudent" it is. Att jag igår tog honom på bar gärning med att ha trimmat mopeden, var idag glömt. Ikväll ska klassen vara vid en scoutstuga å grilla samt övernatta, luktar det folköl och trevande fingrar både här och där, eller? Nåja man har ju själv varit där och klarat sig ganska så bra.

Nya spelningar på g för Allan Beddo Band. Även för Duo Dito trubadurerna! Dags att träna igång fingrarna å rösten. - Så roligt!!! Steffy-boy (bonussonen) har hittat rätt i blueslandet och kompar riktigt bra på Allan Beddos repertoar. Sanna är i Halmstad och längtar hem till alla instrument. Blir glad av att vara en del av en musiserande familj.

I helgen kommer mycket tid att läggas på att reda hundpäls, bada och trimma frisyrer på våra tre vilddjur. Älskar våra portisar men är lika tji på deras päls varje gång det är dags för ansning. Take the good with the bad - That´s life!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar