tisdag 28 juni 2011

Hundpromenad och liv

Jocke, Anna och Johan (3 av mina biologiska kidz) kom och pratade och följde med en sväng på hundpromenaden i kväll. Anna fotade massor med sin nya systemkamera. Blir man sugen på en egen eller?

Geisha är bättre och har fått komma hem från djursjukhuset där hon legat sen i lördags. Nu får hon antibiotika och  det verkar funka. Hon är inte 100 pigg än men blir bättre allt eftersom... - skönt! På fredag så ska vi få besked om vad det var för infektion hon hade. Vi satsar slantarna på borelia. foto: Anna Dahlstrand.
Jocke och daddy ute med 2 av de fyrbenta. Ok, säg inget högt men visst finns det lite antydning till likhet? Är det hållningen?, ögonen? eller det att Jocke har tvättbräda medans jag kör med tvättmaskin?


Geisha leder Anna, "Fåret Shawn" (Apachie) leder Johan och King of the pack (Atreyu) får tvinga Jocke att gå fint i kopplet. Foto: Peter Dahlstrand.

Geisha och Atreyu blir nästan alltid bra på foton utomhus medans apachie är suveränt fotogenisk inomhus medans han utomhus ser opropertionerlig ut på alla foton. Han ser ut att ha en mastodonthals här, men har det inte. Skönt att ha lydiga dogz iaf. Dom stannar på kommando - (nästan alltid)....
foto: Anna Dahlstrand.
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar