måndag 24 oktober 2011

Inför den långa vilan...

Att det händer nya saker i livet är för mig en krydda som ger näring och bränsle för att orka med den vanliga vardagen. Att ha ett företag vid sidan om ett förvärvsarbete kan tyckas vara jobbigt men ger ofta den lilla extra kryddan som jag söker. Dag för dag så börjar det mer och mer komma igång efter operationen av ländryggen. På helgerna orkar jag pyssla en hel del i hemmet. Listan på allt som ska hinnas med innan jul börjar bli lång, men utan tuffa mål - ingen större tillfredställelse. Det som står med på listan är bl a rivning av en vägg och tapetsering av det nya "dubbelrummet". Målning och tapetsering, golvläggning och listning av det nya kontoret samt allt(!) i norra hallen.

Att vår lilla goa tik dessutom ska ha valpar gör ju bara allt snäppet bättre. Det är underbart att få känna på sin hunds mage och känna valparnas rörelser i magen på vår lilla Geisha. Denna eller i början på nästa vecka är det dags för valpning. Det blir vår första kull så det kittlar lite extra inför det stora ögonblicket. Som extra säkerhet för att trygga själva förlossningen, så har vi kallat in Helenas mamma, som haft många valpkullar på sin kennel, som extra valpförlösare. Helena Bloggar hela tiden om valpprojektet på: http://geishamor.blogspot.com/

Nästa vecka är det bröllopsdag, rally (Novemberskölden) i Nässjö och dags för att börja arbeta lite mer tid. Även om det är tufft tempo just nu på jobbet så känns det oförskämt bra med arbetsuppgifterna/min arbetskapacitet. På onsdag blir det rep med Allan Beddo Band, (om inte Geisha valpar)...

Pöss å Kräm!

1 kommentar:

  1. Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
    Så kolla gärna in min blogg:)
    Ps.Glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:)

    SvaraRadera