onsdag 5 oktober 2011

Höst!

Det har varit mycket nu på sista tiden. Känner nästan lite skuld för att jag inte uppdaterat bloggen... men men vad är väl en blogg.... 

Helenas blindtarmsoperattion blev ett betydligt större ingrepp än planerat. Rehab och återgången till den vanliga vardagen har låtit vänta på sig. Nu så börjar hon vara igång på halvfart iaf.

Troligtvis så är vår lilla goa tik dräktig! Något hon och Apachie kämpat hårt med under det sista året. Vi håller tummarna och hoppas! Detta är sista chansen - annars så blir det inga valpar.

Löven har börjat skifta färg på allvar, nu kan vi inte låtsas längre. - Hösten är här! Snart är det vinter å sen en kort (- alltid för kort) vår. Så hav förtröstan: Likt boomerangen kommer allt igen! - Även hösten.

På Bokeri.se händer mycket just nu. Vill Ni ha Bokinytt som ges ut som en e-tidning 4 ggr om året i mejlboxen så är det bara att skicka ett mejl till: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fshop.textalk.se%2Fse%2Fshopwindow.php%3Fid%3D23438%26shopwindow%3D4657873&h=pAQAGhMbSAQDBoGRH8364epYoWamXchs579yA6sQTQLHvnQ så kommer en informativ och underhållande e-tidning att dimpa ner den 15/10. Givetvis helt gratis!Bokmässan besöktes av mig, å Johan och Desirée Fredlund den 24/9. För att göra en lång historia riktigt kort: Trångt, mycket och givande. Läs mer om mina upplevelser i "Bokerinytt" (se länk ovan).Johan fyllde ju 16 år den 25/9. Just nu finns till 98% endast 125cc motorcyklar i huvudet på honom. Ktm, Ch-racing, KW/Din och vridmoment, 2 eller 4 takt mm är sådant som det pratas om i tid och otid. Vad passade bättre som present än att åka till Mantorp och se SM-finalen i Road-racing (TT - som det kallades förr) för Swemo´s olika klasser. - Behöver jag säga att sonen var i halv extas redan vid parkeringen? Efter denna lyckade dag på banan så fortsatte vi till Åtvidaberg för att provköra en Ktm 125cc ext. Även lilla jag provade racern, jag börjar förstå sonen mer och mer - satan, va kul!

Va´ rädda om varandra där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar