lördag 20 augusti 2011

semesterslutet

Som jag tidigare tjattrat om så är bemärkelsedagar och storhelger  alltid struliga i vår familj. Nu visade Helena återigen att så är fallet. På sin födelsedag  så var hon ganska så yr och hade hög feber samt ont i magen. Hon opererades i onsdagsnatt för en enormt inflammerad blindtarm. Det hade även varit jobbigt på operationen då hon inte slutade blöda och såret efter blinningen inte gick att vända inåt som brukligt är - så hon har fått stanna några extra dagar på sjukhuset. Idag lyckades hon dock tjata hem sig själv. Det kommer säkert att bli en tuff vecka för henne i hemmet men tillsammans så kan man lösa det mesta så Let´s go for it!

Sanna ska kolla lägenhet nästa vecka. Anna har redan flyttat. Jocke har ju sin student lägenhet i Jönköping - Dom börjar bli stora kidzen! Sanna och Steffler ska även ut å flyga med sin pappa (Ronny) till Cypern. Blir bara "lite" avis...

På måndag så ska jag börja testa att jobba halvtid igen. Det kommer att bli en mjukstart med småplock och truckkörning på Snickerilagret. Klarar ryggen  det så kommer det, om några veckor, att bli centrumtappmaskinerna igen.

Geisha löper så nu är det highlife på hanarna i flocken. Ok - även på henne faktiskt... Hon leker och hetsar Apachie hela tiden medans när Atreyu kommer nära så sätter hon sig ner.

Gymnasiet är bra för våra yngre och skoltrötta grabbar. Steffler vaknade upp på John Bauer gymnasiets fordonsutbildning, (börjar trean). Nu börjar även Johan där - han lyser som en sol och blarrar om hur bra det varit å hur schyssta lärarna är. Frågan är hur illa det är i grundskolan när eleverna känner att de äntligen får uppmärksamhet och blir tagna på allvar på gymnasiet?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar